Werknemers van UPS knappen tuin Vitalis op om sociale ontmoetingsplek voor oudere en gehandicapte bewoners te creëren

0
211

UPS heeft vandaag 7.900 euro gedoneerd aan gezondheidsorganisatie Vitalis Woonzorg Groep in Eindhoven. De donatie zal gebruikt worden om zitbanken voor de gemeenschappelijke tuin van Vitalis aan te schaffen zodat een verbeterde sociale omgeving gecreeerd wordt voor de oudere en gehandicapte bewoners. Naast de financiele donatie hebben 18 UPS medewerkers in april samen meer dan 100 uren vrijwillig bijgedragen aan het opknappen van een bouwplaatsomgeving tot een mooie tuin die zal dienen als ontmoetingsplek voor de bewoners. Vandaag overhandigde UPS de officiele donatiecheque aan Vitalis.

Elk jaar doneert de UPS Foundation aan goede doelen in Nederland die worden gekozen door de werknemers van UPS. Dit jaar heeft UPS ervoor gekozen om Vitalis Woonzorg Groep te steunen. “Onze chauffeurs onderhouden warme relaties met onze lokale klanten in Eindhoven en alle gemeenschappen waar wij leveren. We zijn ons ervan bewust dat een pakket voor een gezondheidszorgorganisatie als Vitalis Woonzorg Group een belangrijke betekenis heeft omdat de inhoud direct kan bijdragen aan betere leefomstandigheden voor de bewoners,” zegt Harld Peters, UPS Benelux Country Manager. “We proberen een bijdrage te leveren aan lokale gemeenschappen en zoveel mogelijk in contact te staan met het leven van mensen. We zijn dan ook erg blij dat we Vitalis kunnen ondersteunen in het creeren van een betere levenskwaliteit voor de oudere en gehandicapte bewoners.”

 

De financiele bijdrage van UPS zal worden gebruikt om de recent aangelegde tuin van Vitalis Woonzorg Groep in te richten met stevige zitbanken. “Sinds één van onze gebouwen is verplaatst is er een groot stuk land vrijgekomen waar we een tuin creeren die als sociale ontmoetingsplek dient. Mensen kunnen hier wandelen en praten met andere bewoners, familie of vrienden. Het is ons doel om bewoners de ruimte te geven om hun eigen leven te leiden ondanks hun behoefte aan zorg, hun handicap, religie of levensstijl,” zegt Mart van den Schoor, directeur van Vitalis Woonzorg Groep. UPS werknemers hebben recent vrijwillig aangeboden om de tuin op te knappen en om te helpen met andere werkzaamheden, zoals het schoonmaken van ramen en rolstoelen en het verven van deuren. “We zijn ontzettend dankbaar voor de vrijwillige hulp en de financiele bijdrage van UPS, omdat het aanleggen van onze tuin veelal afhankelijk is van giften. We kijken allemaal erg uit naar het eindresultaat.”

 

Vorig artikelPrins Carlos plant Gedenkboom voor zijn vader
Volgend artikelBetere diagnose van hartinfarcten kan meer levens redden
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.