Korrelatie verhuist naar Amersfoort

Array
Dit is een origineel bericht van Korrelatie
Stichting Korrelatie verhuist per 26 augustus van Utrecht naar Amersfoort. De stichting vestigt zich in het Huis voor de Gezondheid, naast het centraal station van Amersfoort. Korrelatie biedt telefonisch en online anonieme professionele psychosociale hulp. In het Huis voor de Gezondheid, waar verschillende gezondheidsorganisaties zitten, zal Korrelatie gaan samenwerken met het Fonds Psychische Gezondheid.Korrelatie was al enige tijd op zoek naar andere huisvesting en samenwerking met partners. Amersfoort bood vanwege de locatie (vlakbij het station) en de mogelijkheden om samen te werken met het Fonds Psychische Gezondheid de meest aantrekkelijke optie. Het nieuwe adres is: Stationsplein 125, 3818 LE Amersfoort. De bereikbaarheid van Korrelatie voor het publiek blijft onveranderd: 0900-1450 (euro 0,15 p/m), of www.korrelatie.nl/chat.

Korrelatie biedt al meer dan 45 jaar hulp en advies bij dilemma’s, twijfels en onzekerheden, of psychologische of sociale problemen. Korrelatie is per telefoon bereikbaar en de laatste tien jaar ook steeds meer per e-mail en chat. Het meest bekend is Korrelatie van de nazorg die hulpverleners bieden na televisieprogramma’s.

Het Fonds Psychische Gezondheid is een goed doel dat zich inzet voor mensen met psychische problemen en hun omgeving.
Beide organisaties gaan op zoek naar mogelijkheden om de krachten te bundelen.

Bron: ANP Perssupport

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen