Drs. Jean-Pierre van Beers aangesteld als operationeel directeur MijnZorgnet

Array

Drs. Jean-Pierre van Beers is per 1 september 2011 benoemd als operationeel directeur van MijnZorgnet, een dochteronderneming van het UMC St Radboud. Van Beers gaat samen met prof. dr. Bas Bloem en prof. dr. Jan Kremer leiding geven aan MijnZorgnet en de strategische koers bepalen.

Van Beers heeft ruim tien jaar ervaring als (interim-)manager bij verschillende instellingen. Voor zijn overstap naar MijnZorgnet was Jean-Pierre o.a. werkzaam als bedrijfsleider bij het UMC St Radboud. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en de fusie van vijf patientenzorglaboratoria.

MijnZorgnet is een dienstverlenende organisatie voor patienten, mantelzorgers en professionele zorgverleners. Op MijnZorgnet.nl spelen alle betrokkenen bij het zorgproces een belangrijke rol. De missie van Mijnzorgnet is samen bouwen aan een sterk kennisnetwerk. Dit kan op verschillende manieren: via forums, wiki’s, blogs en het delen van bestanden. Iedereen kan lid worden van één of meerdere communities of er zelf één starten. Vinden, delen en verbinden. Daar draait het om. En iedereen in Nederland mag meedoen. MijnZorgnet faciliteert de techniek; patienten, mantelzorgers en zorgverleners verzorgen de inhoud.

Recente artikelen