Landelijk congres Positief Jeugdbeleid

Array

Op maandag 10 oktober 2011 vindt het landelijk congres Positief Jeugdbeleid plaats in Burgers’ Zoo in Arnhem. Deze dag vormt ook de start van de eerste landelijke Week van de Opvoeding. Staatssecretaris Veldhuijzen van Zanten verzorgt de aftrap van deze week tijdens het congres.

Positief jeugdbeleid is bezig met een opmars in Nederland. Het draait meer en meer om het bieden van kansen aan de jeugd, talentontwikkeling en burgerschapsvorming.

Gemeenten bereiden zich voor op de decentralisatie van de jeugdzorg. De dynamiek die dit met zich meebrengt, geeft ook een impuls aan het positief jeugdbeleid in al haar facetten. De omslag naar positief jeugdbeleid gaat echter gepaard met veel vragen.

Tijdens dit dynamische en interactieve congres bieden wij u de gelegenheid om deze vragen met uw collega’s te delen. Wij dagen u uit om samen met alle andere deelnemers op zoek te gaan naar de antwoorden op de meest brandende vragen. Uiteraard biedt het programma ook veel informatie, inzichten en inspiratie.

Het Nederlands Jeugdinstituut en het netwerk Child Friendly Cities van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten zijn de initiatiefnemers van het congres dat mede mogelijk wordt gemaakt door het Ministerie van VWS. De organisatie vindt plaats in samenwerking met vele andere enthousiaste, betrokken instellingen.

Klik hier voor het programma en om u aan te melden.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen