Congres COPD Ketenzorg

Array

Nederlandse Patienten Consumenten Federatie
Samen sterk voor COPD. Op veel verschillende manieren trachten professionals, managers, projectleiders, patientenorganisaties en zorgverzekeraars de zorg voor COPD patienten te optimaliseren. Op 14 oktober 2011 vindt uitwisseling plaats over onderzoeksresultaten, innovatieve projecten en ervaringen met bestaande en voorgenomen beleidsmaatregelen. We brengen u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in COPD ketenzorg van de laatste twaalf maanden.

Ook dit jaar vertrouwen wij erop u een mooi programma aan te kunnen bieden met lezingen van gewaardeerde nationale en internationale sprekers. Bent u geïnteresseerd in wat er speelt op het terrein van de ketenzorg voor COPD patienten? Schrijf in en neem kennis van de ontwikkelingen en goede voorbeelden.

 

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen