Nieuw platform ter ere van de week van de borstvoeding

Array

Het Nieuwe Kolven
Ter ere van de week van de borstvoeding lanceert Difrax een nieuw platvorm. www.hetnieuwekolven.nl : een online platform vol informatie, tips en weetjes voor (aanstaande) moeders die alles willen weten over borstvoeding.

Alle informatie op deze website is gebaseerd op de professionele kennis en jarenlange ervaring van twee lactatiekundigen. In aanvulling daarop vertellen moeders over hun eigen ervaringen met het geven van borstvoeding. Daarnaast is de redactie voortdurend op zoek naar grappige borstvoedingsweetjes en interessante informatie uit andere culturen.

Op zoek naar een borstkolf?
Vergelijk gemakkelijk kolven in de kolfvergelijker. Op basis van de opgegeven kenmerken wordt de bijbehorende ideale kolf getoond.

Wanneer je op pad gaat wil je ook de mogelijkheid hebben om te kunnen kolven of om borstvoeding te kunnen geven. Op deze site kan je eerst de locatie bekijken en checken op geschiktheid zodat je niet voor verassingen komt te staan. Ook kunnen er via deze applicatie locaties worden toegevoegd.

De kolflocatiezoeker is ook te gebruiken via een Smartphone. Hiervoor heb je de gratis applicatie ‘Layar’ nodig. Via deze applicatie heb je de mogelijkheid om de juiste kolf- en borstvoedingslocatie op te zoeken in de omgeving waar je op dat moment bent. Beweeg je Smartphone in het gebied waar je bent en direct verschijnen de kolf- en borstvoedingslocaties. Je kan vervolgens kiezen voor ‘meer informatie’ of je kiest direct voor de snelste route. Via deze applicatie is het ook mogelijk om zelf een locatie toe te voegen en om bestaande locaties te waarderen.

Vivienne van Eijkelenborg, initiatiefneemster van het platform en directeur/ eigenaar van Difrax: “Bij het ontwikkelen van deze website hadden we in het bijzonder de vrouw van vandaag voor ogen, die het beste wil voor haar kind en zoekt naar de manier om dat te integreren in haar eigen, volle leven. Dan is het belangrijk dat het product maar ook de informatievoorziening van vandaag is en niet van gisteren, daarom is het tijd voor het nieuwe kolven!”

Social
HetNieuweKolven.nl is naast een website ook actief op Facebook, Twitter en Hyves.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen