NAC bezoekt kinderafdeling Amphia

0
185

Een handtekening scoren van je favoriete voetbalheld en even samen op de foto. Dat is wat de kinderen op de kinderafdeling vandaag deden samen met een selectie van NAC. Het plezier spatte er letterlijk vanaf toen de spelers hun handen in de verf zetten om hun bezoek te ‘vereeuwigen’ in een mooi kunstwerk dat op de afdeling komt te hangt.

Amphia vindt het belangrijk dat kinderen ‘gewoon’ kind kunnen zijn. Ernst Hoette, lid Raad van Bestuur: “Ziek zijn is al ingrijpend genoeg. Het is fijn als we daarom de kinderen wat afleiding kunnen bieden. Zo hebben we sinds dit jaar draadloos internet op de kinderafdelingen, is een speciale kinderwebsite ontwikkeld en uiteraard organiseren we regelmatig leuke activiteiten voor kinderen. Het bezoek van NAC sluit hier dan ook naadloos op aan.”