“Voorlichting beugelpatiënt moet beter”

0
169

Vanaf 1 januari 2012 verandert er het nodige in de mondzorg. De tarieven voor tandartsen en orthodontisten worden voor drie jaar vrij gegeven. Wat zijn de gevolgen hiervan voor de patient? Hoe weet hij dat hij voor de juiste behandeling bij de juiste deskundige terecht komt

Allemaal vragen waar de website van de Stichting Orthodontie antwoord op wil geven. De vernieuwde website geeft niet alleen voorlichting over orthodontie, maar biedt daarnaast ook periodiek een blog van de voorzitter, mevrouw B. Prahl waarin ze aanhaakt op de actualiteit, bijvoorbeeld over behandelingen op basis van onduidelijke criteria en gebrekkige voorlichting.

De Stichting Orthodontie is ook actief op Twitter en geeft via dit sociale medium (pro)actief voorlichting over, en antwoord op vragen die betrekking hebben op orthodontie.

Voor meer informatie:
www.orthodontie.nl

volg ons op Twitter  @orthodontie2012