“Voorlichting beugelpatiënt moet beter”

Array

Vanaf 1 januari 2012 verandert er het nodige in de mondzorg. De tarieven voor tandartsen en orthodontisten worden voor drie jaar vrij gegeven. Wat zijn de gevolgen hiervan voor de patient? Hoe weet hij dat hij voor de juiste behandeling bij de juiste deskundige terecht komt

Allemaal vragen waar de website van de Stichting Orthodontie antwoord op wil geven. De vernieuwde website geeft niet alleen voorlichting over orthodontie, maar biedt daarnaast ook periodiek een blog van de voorzitter, mevrouw B. Prahl waarin ze aanhaakt op de actualiteit, bijvoorbeeld over behandelingen op basis van onduidelijke criteria en gebrekkige voorlichting.

De Stichting Orthodontie is ook actief op Twitter en geeft via dit sociale medium (pro)actief voorlichting over, en antwoord op vragen die betrekking hebben op orthodontie.

Voor meer informatie:
www.orthodontie.nl

volg ons op Twitter  @orthodontie2012

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen