Holland Gastland op de Exposanità 2012

Array


Doe mee en schrijf in voor de Holland Gastland Stand op de tweedgrootse medtech vakbeurs in Europa

16 – 19 mei 2012 in Bologna, Italie

De NL EVD Internationaal beeindigt dit jaar het programma van gefinancierde Holland Stands en handelsmissies (CPA). Daarom presenteert psps export & investment services in samenwerking met MedicalFacts u een bijzondere kans, zonder EVD financiering.

 

Na een geslaagde gemeenschapsstand in 2010 en een dito handelsmissie in deze topregio, hebben wij de beursorganisatie zover gekregen dat ons land in 2012 als “Holland Gastland” in de schijnwerpers staat:

 

1.    Exposantenavond met Holland thema, d.w.z. typisch Nederlands eten en drinken

2.    Mogelijkheid voor deelname aan congresprogramma – er bestaat de mogelijkheid om als Nederlands bedrijf uw bedrijf en nieuwe producten te presenteren tijdens het congresprogramma.

3.    Opname van de collectieve Holland Stand in de officiele route tijdens de beursopening. Een bezoek van de Italiaanse Minister van Gezondheid en Welzijn, de Nederlandse Ambassadeur (op dit moment in voorbereiding) en de lokale overheden aan onze stand creeert extra aandacht van journalisten en vakpubliek

4.    Aandacht voor de Holland stand in regionale kranten en medische vaktijdschriften voorafgaand en tijdens de beurs

5.    Twee extra pagina’s in de beurscatalogus over Holland als gastland en de Nederlandse bedrijven

6.    Zeer goede standlocatie, een garantie voor een grote bezoekersstroom. Meld u snel aan kies de beste standruimte binnen ons Holland stand.

Het projectvoorstel in de bijlage gaat uit van een Holland Stand voor min. 8 deelnemers. Voor een scherp vast tarief krijgt u een royaal pakket aan diensten aangeboden. U kunt daarbij kiezen uit optie A en B.

Optie A is een stand voor € 6.790, optie B is een vitrine + folderrek voor € 3.390 (excl. BTW en reis-/verblijfkosten).

Voordelen van deelname

  1. Synergie – Het Gastland programma zorgt voor meer standtraffic, netwerkevents, PR/Publiciteit en nieuwe zakelijke contacten.
  2. Financieel voordeel – U deelt alle kosten en profiteert van veel gemeenschappelijke diensten. Bovendien: met het vaste bedrag weet u van te voren precies waar u aan toe bent, d.w.z. geen verrassingen.
  3. Gemak, tijdsbesparing- Wij nemen voor u op professionele wijze de complete beursvoorbereiding van de Exposanità uit handen.
  4. Grotere zichtbaarheid – een grote eilandstand van ca. 72 m2 trekt veel meer aandacht als een kleine individuele stand van 6 m2! En: op een groepstand is altijd bedrijvigheid en actie, men speelt elkaar de bal toe, helpt elkaar, u kunt eens de beurs rondgaan en “de wacht” aan uw buurman overdragen, m.a.w. u staat er niet alleen voor.

 

Waarom Exposanità als u al op de Medica staat?

In totaal staan 80 – 100 bedrijven op de Medica EN Exposanità. Hieronder kunt u checken of hun overwegingen op u van toepassing zijn:

v  Exposanità wordt beschouwd als gateway naar het Middellandse Zeegebied (w.o. natuurlijk Italie zelf), Oost-Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. In 2012 heeft u kans direct in contact te komen met bedrijven uit Turkije, Marokko, Algerije, Tunesie en Libanon – deze landen sturen officiele handelsdelegaties naar de Exposanità. Met hoeveel bedrijven uit deze landen heeft u op de Medica gesproken? Was Medica misschien te groot om bovengenoemde doelstelling te bereiken en kan een centrale positie op een minder grote beurs het nodige hieraan toevoegen?

v  Uitgaven in de gezondheidszorg in Italie zijn in de laatste 7 jaar 28% gegroeid. Italie biedt met zijn vergrijzende bevolking een enorme kans voor bedrijven, die deze markt op willen (meer dan 33% van de totale bevolking in Italie is in 2050 ouder dan 65 jaar)

 

Inschrijving

Deadline van inschrijving is 31 januari 2012.

Voor verdere vragen en uitgebreider informatie kunt u graag contact opnemen met Nadine Späth van psps consultants via 070 322 90 06 of via e-mail: [email protected]

Voorwaarden van deelname Exposanità 2012_def

Recente artikelen