Jaap Fransman wordt nieuwe voorzitter van JMW

Array

Jaap Fransman (64 jaar) volgt Harry van den Bergh op als voorzitter van de Raad van Toezicht van Joods Maatschappelijk Werk (JMW). Na vele jaren zitting te hebben gehad in bestuursorganen van JMW en na acht jaar voorzitterschap van de Raad van Toezicht neemt Harry van den Bergh afscheid.
Jaap Fransman is opgeleid als psycholoog. Fransman was onder andere werkzaam als divisiedirecteur bij de GGD (1986-2000) en is sinds 2000 voorzitter van de Raad van Bestuur van HVO Querido, een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg en dak- en thuislozenopvang.

Daarnaast vervult de heer Fransman diverse bestuurlijke functies, waaronder voorzitter van de RIBW Alliantie (samenwerkingsverband van Regionale Instellingen Beschermde Woonvormen) en bestuurslid van GGZ Nederland.

De heer Fransman heeft van oudsher een actief netwerk en veel contacten in Joods Nederland, heeft de nodige kennis van het maatschappelijk werk en de zorg in het algemeen.

JMW neemt met zeer veel waardering afscheid van Harry van den Bergh, een voorzitter die gedurende vele jaren, in nauwe samenwerking met de Bestuurder Hans Vuijsje, zijn stempel op JMW heeft gedrukt.

bron: ANP Perssupport

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen