Voorlichtingsavond over bevallen

Array

Medisch Centrum Alkmaar
Op dinsdag 17 januari 2012 houdt de afdeling verloskunde van Medisch Centrum Alkmaar (MCA) een voorlichtingsavond over bevallen. De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.15 uur in de Pieter van Foreestzaal (huisnummer 015), van MCA, ingang Metiusgracht. Deze bijeenkomst is bestemd voor vrouwen die op de datum van de bijeenkomst 28 weken of langer zwanger zijn en hun naasten. Tijdens de voorlichtingsavond komen de poliklinische, klinische en thuisbevalling aan de orde.

MCA-sprekers zijn Joke Bais, gynaecoloog, en Helga de Keijzer, verpleegkundige van de afdeling verloskunde. Maaike van der Sluijs, verloskundige uit de regio, verzorgt een presentatie over de thuisbevalling. Na afloop is er ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen. De toegang is gratis.

Om deze bijeenkomst bij te wonen is aanmelding noodzakelijk. Belangstellenden kunnen hiervoor contact opnemen met de balie van patientenvoorlichting (huisnummer 037) van MCA, telefoonnummer (072) 548 3500.

contactpersoon: balie patientenvoorlichting

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen