Opening nieuw bezoekersrestaurant Westfriesgasthuis

Array

Vernieuwde samenwerking tussen Albron en Westfriesgasthuis
Albron en het Westfriesgasthuis hebben de huurovereenkomst omgezet in een partnership. Beide partijen exploiteren vanaf nu als partners de horecavoorziening en winkel voor (poli)patienten, bezoekers en medewerkers van het ziekenhuis. Op 12 januari is het geheel vernieuwde bezoekersrestaurant geopend en kreeg het de Westfriese naam ’t Boetje’. Dit staat voor ‘lunchplaats’.

De uitstraling van het nieuwe bezoekersrestaurant met winkel past in de sfeer van de onlangs gerenoveerde centrale hal van het ziekenhuis. Albron is letterlijk in de huid gekropen van het ziekenhuis en heeft een eigentijdse horecavoorziening gerealiseerd. Er is gekozen voor een open uitstraling waarbij eten en drinken in een gezellige omgeving centraal staat. De gerechten worden vers en in het zicht van de gast bereid. Gasten zijn welkom voor heerlijke koffie en aantrekkelijke zoete en hartige lekkernijen. Daarnaast is er een gevarieerd aanbod van ontbijt, lunch en diner gerechten.
Het Westfriesgasthuis en Albron zijn samen verantwoordelijk voor de horecavoorziening aan gasten. Nils van Mourik, Facilitair manager in het Westfriesgasthuis: “Deze samenwerking is een logische vervolgstap tussen Albron en Westfriesgasthuis. Het ziekenhuis wil de kennis van een professioneel horecabedrijf in huis halen om zo het beste voor de patient te krijgen.”

“De dynamiek van de samenwerking tussen het Westfriesgasthuis en Albron is bijzonder prettig” aldus Marc Verweij, businessmanager Cure, Care & Campus bij Albron. “Wij passen goed bij elkaar en staan voor kwalitatief goede dienstverlening en service aan gasten. Het nieuwe bezoekersrestaurant is daarvan een prachtig resultaat”.

Bron: Albron

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen