Congres: Van kleinschalig wonen naar kleinschalige zorg

Array

Kleinschalig wonen gaat al lang niet meer over wonen alleen. Het gaat om het totale pakket van zorg. Zorg zoals bewoners dat thuis ook gewend zijn. Tijdens dit congres, bestemd voor managers en verzorgenden, hoort u hoe u zelf en alle andere betrokkenen dit kunnen realiseren in samenwerking met de bewoners.

Experiment regelarme zorginstellingen
Eind 2011 maakte het ministerie van VWS bekend dat 28 zorgaanbieders dit jaar van start gaan met het experiment regelarme zorginstellingen. Minder papierwerk leidt tot meer tijd voor zorg en luisteren naar de wensen van de bewoners. Hoor tijdens dit congres meer over de eerste bevindingen van dit experiment.

Er is een apart programma met workshops voor managers en verzorgenden.

Inschrijven

Programma voor managers

Download hier het programma

Programma voor verzorgenden

Download hier het programma

Inschrijven

Datum en locatie
Donderdag 12 april 2012, van 9.30 tot 16.30 uur bij congrescentrum ReeHorst, Bennekomseweg 24 te Ede, telefoon             0318-633611      , www.reehorst.nl. Het congrescentrum ligt op vijf minuten loopafstand van NS-station Ede-Wageningen. Ook is er voldoende parkeergelegenheid (kosten EUR 5,- per dag).

Aanmelden
Schrijf u gemakkelijk in via het online inschrijfformulier. Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met             020 515 96 08      . Of stuur een e-mail naar events-[email protected].

Annuleringsvoorwaarden
U kunt uw inschrijving alleen schriftelijk annuleren. Bij annulering tot drie weken voor aanvang van het congres brengen wij een bedrag van EUR 75,- (excl. btw) aan administratiekosten in rekening. Indien u binnen drie weken voor aanvang annuleert, berekenen wij het volledige bedrag. Bij verhindering kan een vervanger van uw inschrijving gebruikmaken.

Accreditatie
Het congres Van kleinschalig wonen naar kleinschalige zorg is geaccrediteerd door de Accreditatiecommissie van het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgenden.

Inschrijven

Voor vragen over de inschrijving kunt u zich wenden tot:

Reed Business Events
Gezondheidszorg
Postbus 152
1000 AD Amsterdam

Telefoon             020 – 515 96 08
Fax 020 – 515 96 88
E-mail events-[email protected]

Bron: Reed Business Events

 

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen