Seminar Psychiatrie 2.0

Array

GGZ Friesland organiseert op 16 maart een groot wetenschappelijk seminar: Psychiatrie 2.0. Dit seminar gaat in op de vernieuwing in de psychiatrie. De Psychiatrie van de 21e eeuw is ‘evidence based’. Bovendien vindt er een verschuiving plaats richting preventie en vroegsignalering. Het seminar is voor verwijzers, specialisten, onderzoekers en pioniers die meer willen weten over het thema ‘Preventie en zorgprogrammering’.

Het seminar staat in het teken van lezingen en workshops die ingaan op dit onderwerp. Diederik Jekel, ondermeer bekend van De Wereld Draait Door, zal de dag voorzitten. Op deze dag komen wetenschap en praktijk samen. Daarbij is er de mogelijkheid om volop te netwerken.

Voor studenten is dit seminar erg interessant. Zij komen in aanraking met de praktijk waar zij later in terecht komen. Daarbij kunnen de studenten hun netwerk uitbreiden. Om het voor studenten aantrekkelijk te maken, hebben zij gratis toegang tot het seminar. De normale kosten bedragen voor studenten €120,- en voor specialisten in het werkveld kost het €200,-.

Het programma is enigszins aangepast. De eerste koffiepauze is naar voren gezet. Bovendien is er meer informatie te vinden op de website www.ggzfriesland.nl/seminar of via de LinkedIn pagina.

De studenten kunnen zich opgeven via het e-mailadres [email protected]. Hierbij dienen de studenten expliciet te vermelden dat ze afkomstig zijn van Maastricht University.

 

16 maart 2012

 

Locatie: WTC hotel, Heliconweg 52, Leeuwarden / Tijd: 09:00 -17:00

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen