Narrow casting systeem in het ADRZ Goes geïntroduceerddankzij sponsoring Delta

Array

Afgelopen vrijdag, 30 maart 2012, is het narrow casting systeem in het ADRZ Goes geïntroduceerd. Bij de officiele ingebruikname hiervan was ook onze sponsor Delta aanwezig en AV Solutions, het bedrijf dat de beeldschermen en software hiervoor levert. Sponsoring van deze beeldschermen is door de Stichting Vrienden van ADRZ geregeld. Narrow casting houdt in dat we via deze grote beeldschermen het publiek op elk moment van de dag kunnen informeren over actueel nieuws, interne verhuizingen en andere berichtgeving over de zorg of vanuit het ADRZ. Ook kunnen er foto’s en filmpjes via de schermen worden getoond om de wachttijd te veraangenamen.Bij de Spoed Eisende Hulp en op de eerste verdieping in Goes is al een scherm te zien. Per scherm kan de inhoud ervan verschillen, dit kan dus aangepast worden naar gelang de plaats van het scherm. Bijvoorbeeld, het scherm bij de SEH toont ook specifieke informatie zoals over de triage (beoordelen wie voorrang heeft gezien de ernst van het ziektebeeld/ongeval). Die info toont het scherm op de eerste verdieping niet.

De komende weken worden er nog eens 16 beeldschermen opgehangen op plaatsen waar veel van onze patienten samen komen, zoals  bijvoorbeeld de centrale hal in Goes en Vlissingen.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen