Duizenden tompoucen voor bewoners verzorgingshuizen

Array

Op zaterdag 28 april gaan medewerkers van Nationale-Nederlanden bij verschillende bejaarden- verzorgings- en verpleeghuizen in Nederland oranje tompoucen uitdelen. Daarmee willen de medewerkers van de verzekeraar de bewoners een hele fijne Koninginnedag toewensen. In totaal worden ruim 70.000 oranje tompoucen uitgedeeld.

In het hele land zullen enkele honderden medewerkers van Nationale-Nederlanden zaterdag op pad gaan om de bewoners van verzorgingshuizen in hun eigen woonplaats of regio blij te maken met een heerlijke oranje tompouce. Zo worden er gebakjes gebracht bij instellingen in onder andere Den Haag, Delft, Zoetermeer, Zandvoort, Zaandam, Rotterdam, Vlaardingen, Dordrecht, Spijkenisse, Amsterdam, Utrecht, Maarssen en tientallen andere plaatsen.

Net als Nationale-Nederlanden, is ook een tompouce iets typisch Nederlands. Het bekende gebakje bestaat uit gebakken bladerdeegplakken gevuld met banketbakkersroom gedecoreerd met gekleurde fond. Rond Koninginnedag kleurt ook het glazuur oranje.

De collega’s van Nationale-Nederlanden zetten zich graag in voor onze samenleving. Deze actie is niet het enige dat zij doen. Veel medewerkers zetten zich in voor Make-A-Wish Nederland, als leeshulp voor kinderen van de lagere school, door het geven van sollicitatietrainingen aan vmbo-leerlingen of als vrijwilliger bij diverse verenigingen en stichtingen.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen