Zonnecreme nog steeds niet populair

Bijna een kwart van de Britse vrouwen is niet van plan om zich niet in te smeren met zonnecrème op haar eerstvolgende komende vakantie, omdat ze toch niet verbrandt of het te duur vindt. Dat blijkt uit een enquête.De rondvraag bij 1,500 vrouwen toonde ook aan dat veel vrouwen denken dat zonnecrème niet werkt. Daarnaast menen velen ook dat aftersun de schade die zon aanrichtte herstelt.

Verpleegster Carol Goodman: “Als voorbereiding op je vakantie in het buitenland is het belangrijk dat je voldoende zonnecrème met een hoge beschermende factor gaat kopen. Je brengt deze best een halfuur voordat je gaat zonnen aan en begin aan een tweede laag nadat de eerste is ingedrongen. Daarna smeer je je het best om het uur in.”

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen