Instructie verantwoord alcohol schenken voor barvrijwilliger sportvereniging

Array

Het schenken van alcohol brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee. Zo is het van groot belang dat jongeren onder de 16 jaar absoluut geen alcohol kunnen verkrijgen in de sportkantine.

Daarnaast willen we alcoholmisbruik en rijden onder invloed voorkomen. Daarom moeten barvrijwilligers minimaal een instructie verantwoord alcohol schenken gevolgd hebben. NOC*NSF heeft i.s.m. sportbonden een website ontwikkeld waarop een online cursus gevolgd kan worden. Deze online cursus is gratis en na het behalen van de test kun je het certificaat onmiddellijk uitprinten.

Wil je de online IVA cursus volgen of wens je meer informatie ga naar de site van www.menswel.nl > menswel welzijn sport kinderopvang > sport en bewegen > Gratis instructie verantwoord alcohol schenken.

bron: Maasgouw

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen