Opbrengst collecte Reumafonds 2012: 3,5 miljoen euro

Array

Ook in 2012 heeft de collecteweek van het Reumafonds weer een mooi resultaat opgeleverd: bijna 3,5 miljoen euro. Dit resultaat hadden we nooit bereikt zonder onze vrijwilligers, die wij dan ook heel hartelijk danken voor hun inzet. Wilt u ook meehelpen met de collecte van 11 t/m 16 maart 2013? Meldt u zich dan hier aan!

De jaarlijkse collecte is een van de belangrijkste inkomstenbronnen van het Reumafonds en goed voor ongeveer een kwart van de totale opbrengsten. Wij kunnen ons niet voorstellen hoe we ons werk zonder de collecteopbrengst kunnen doen. Ook vorig jaar lag de opbrengst rond 3,5 miljoen euro.

Dit doet het Reumafonds
Met de opbrengsten uit de collecte, met de gelden van donateurs en uit nalatenschappen en dankzij een aantal loterijen kan het Reumafonds 70% van het wetenschappelijk onderzoek in Nederland financieren. Daarnaast financieren we patientenactiviteiten, geven we voorlichting en komen we op voor de belangen van mensen met reuma.

Help mee!
Dankzij de inzet van 65.000 Reumafonds-vrijwilligers is het resultaat van de collecteweek 2012 tot stand gekomen. We danken alle vrijwilligers hartelijk voor hun hulp. Wilt u ook meehelpen met de collecte van 11 t/m 16 maart 2013? Dat kan! Meldt u zich hier aan. Alvast bedankt!

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen