NVAB zoekt nieuwe voorzitter

NVAB-voorzitter Pieter Rodenburg zal het voorzitterschap tijdens de Algemene Ledenvergadering van november 2012 overdragen. Daarom zoekt de NVAB een nieuwe bestuursvoorzitter. De voorzitter is bedrijfsarts en lid van de NVAB, een vrouw of man met ambitie, die beschikt over aantoonbare bestuurlijke ervaring en inzicht.

Verdere informatie over de vacature vindt u in de advertentie en in de profielschets (pdf)….

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen