Directeur Kring-apotheek en marketing Bram Verhoeve verlaat Alliance Healthcare

Array

Directeur Kring-apotheek en marketing Bram Verhoeve verlaat de organisatie
Bram Verhoeve, directeur Kring-apotheek en marketing heeft besloten vanwege persoonlijke redenen Alliance Healthcare te verlaten. Dit is in goed overleg gegaan met de directie van Alliance Healthcare en het bestuur en de Raad van Commissarissen van Kring-apotheek.

Managing director Arvid Manneke: “Met zijn kennis en ervaring heeft Bram Verhoeve een waardevolle bijdrage geleverd aan het versterken van het Kring-apotheek collectief, het bouwen van de retailorganisatie en het neerzetten van een consument georienteerde strategie. Hiermee heeft hij met deskundigheid, bevlogenheid en passie het merk Kring-apotheek verder in de markt  neergezet. Deze koers ondersteunen wij van harte en zullen dit ook verder voortzetten. Wij willen Bram Verhoeve heel hartelijk bedanken en wensen hem veel succes toe in de toekomst”.

De rol van directeur Kring-apotheek zal per direct worden toegevoegd aan de portefeuille van Bart Scheffer, die sinds januari 2012 als Retail Director zitting heeft in de Directie van Alliance Healthcare B.V. Bart Scheffer brengt vanuit diverse functies en organisaties ruime internationale retail ervaring mee.

Alliance Healthcare Nederland B.V.

Alliance Healthcare Nederland B.V. is onderdeel van Alliance Boots, een leidende internationale farmaceutisch gedreven health en beauty groep in meer dan 25 landen. Alliance Boots is een private onderneming en telt meer dan 115.000 medewerkers. De organisatie telt 1900 medewerkers in Nederland. Bedrijfsonderdelen zijn Alliance Healthcare (groothandel), Kring-apotheek, Boots apotheek, Spits apotheek (baxtering), Stephar (parallel import), PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen) en Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie).

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen