Paul Geluk succesvol in Alpenrit

Array

Paul Geluk heeft de GF Giordana 2012, een zware bergetappe in de Italiaanse Alpen, gehaald! Zondag 24 juni fietste hij de 175 kilometerlange bergtocht voor het Reumafonds. De sponsorgelden gaan naar onderzoek naar reuma.

Paul Geluk (26) is een van de 150.000 jonge mensen in Nederland met reuma. Hij heeft reactieve artritis. Met zijn sportieve uitdagingen vraagt Paul om aandacht voor het feit dat ook jonge mensen getroffen worden door reuma. De sponsorgelden die hij ophaalt gaan naar onderzoek.

Tweede keer
Het is de tweede keer dat Paul Geluk voor het Reumafonds in actie is. Begin mei roeide hij de 100 kilometerlange Ringvaart Regatta succesvol uit. Via zijn eigen website en de speciale actiepagina vraagt hij om sponsorgelden. Hij heeft tot nu toe ruim 1200 euro opgehaald. U kunt Paul nog steeds
steunen. De opbrengst gaat naar het Reumafonds.

We feliciteren Paul van harte met zijn enorme sportieve prestaties en we bedanken hem voor zijn inzet voor het Reumafonds!

Meer informatie over de acties van Paul Geluk:
* Paul Geluk legt roeiwedstrijd succesvol af
* Sponsor Paul Geluk, steun het Reumafonds
* Paul Geluk roeit en fietst voor het Reumafonds

bron: Reumafonds

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen