UMG stelt Peter Abelskamp aan als directeur Zorg en Inkomen

Dit is een origineel bericht van Unirobe Meeùs Groep (UMG)
Unirobe Meeùs Groep (UMG), één van de grootste dienstverleners op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken, heeft per 1 juli Peter Abelskamp aangesteld als directeur Zorg en Inkomen. Als directeur Zorg en Inkomen wordt hij in eerste instantie verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de zorg- en inkomenactiviteiten binnen de UMG-organisatie.

Peter Abelskamp is 46 jaar oud, woont in Rhoon en werkte hiervoor bij Aon. In verschillende (management-)functies heeft hij een ruime en gevarieerde werkervaring opgebouwd op het gebied van inkomen en zorg.

Peter Abelskamp: “Ik krijg bij UMG een prachtige kans. Er gebeurt erg veel op het gebied van de sociale verzekeringen. UMG is een toonaangevende en vernieuwende organisatie en al lange tijd actief in deze enerverende markt via de labels Meeùs en IAK verzekeringen. Het is mijn ambitie om van UMG het toonaangevende bedrijf te maken op het gebied van Inkomen en Zorg voor het MKB en de groot zakelijke markt. In deze dynamische markt gaan wij werkgevers adviezen en krachtige oplossingen bieden op maat.”