Sportartsen Isala klinieken houden Twitterspreekuur over hardlopen

Vragen ter voorbereiding op de Zwolse Marathon of over een sluimerende hardloopblessure? Stel ze aan de sportarts tijdens het Twitterspreekuur op donderdagavond 13 september van 20.00 tot 21.00 uur over het thema hardlopen. Sportartsen Tom Brandon en Sietske van Berkel van Isala beantwoorden vragen via @SportartsZwolle. Gebruik #Sportzorg om vragen te twitteren. Dit twitterspreekuur is een gezamenlijk initiatief van Sportzorg.nl, Marathon Zwolle en Isala klinieken.

Aanleiding voor dit Twitterspreekuur is de Zwolse Marathon die op 30 september a.s. gelopen wordt. Sportarts Sietske van Berkel: “Via het Twitterspreekuur kunnen hardlopers vragen stellen over bijvoorbeeld pijn of klachten die opspelen tijdens het lopen. Wij voorzien de deelnemers aan de Zwolse Marathon graag van waardevolle tips en adviezen waar ze tijdens de loop hun voordeel mee kunnen doen. Ook hardlopers die niet meelopen of juist net begonnen zijn kunnen natuurlijk met hun loopvragen bij ons terecht. Dit kunnen vragen zijn over het voorkomen van blessures, nut van een sportmedisch onderzoek, vragen over prestatieverbetering, trainingsadviezen of sporten met een chronische ziekte en nog veel meer.”

Volg de sportartsen van de Isala klinieken Zwolle (www.isala.nl/sportgeneeskunde) op Twitter via @SportartsZwolle.
Volg Marathon Zwolle (www.marathonzwolle.nl) op Twitter via @ZwolseMarathon en op Facebook: www.facebook.com/marathonzwolle.

Volg Sportzorg.nl op Twitter via @Sportzorg en op Facebook: www.facebook.com/sportzorg.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen