Verbouwing hoofdingang azM

Array

Vanaf maandag 24 september wordt de hoofdingang van het azM ingrijpend verbouwd. Hierdoor is de hoofdingang tot half februari 2013 gesloten. Ze verbouwen de hoofdingang om het ziekenhuis beter toegankelijk te maken.

Houdt u rekening met:

* een tijdelijke bushalte van Veolia bij de ingang Noord van het azM;
* besteld vervoer zoals Regiotax, Vervoer Op Maat (VOM) en taxi’s stoppen bij een tijdelijke ingang (Van Kleeftoren). De chauffeurs weten waar u moet zijn en zullen stoppen bij de beschikbare tijdelijke ingangen.. Bij beide ingangen bereikt u het azM via een lift. Via de overdekte glazen
loopbrug komt u in de centrale hal van het ziekenhuis. Bewegwijzering is aanwezig.

Komt u met de trein, de auto of fiets, dan verandert er voor u niets. Ook de toegang tot de Spoed Eisende Hulp, de Eerste Hart Hulp en de Huisartsenpost blijft ongewijzigd.

De Transmurale Apotheek Service Maastricht (TASM) is bereikbaar via de parkeergarage van het ziekenhuis of de ingang Noord. De apotheek is voor iedereen toegankelijk, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Maastricht UMC+

Met ingang van januari 2008 zijn het academisch ziekenhuis Maastricht (azM) en de Faculteit Health, Medicine and Life Sciences van de Universiteit Maastricht gefuseerd tot het achtste universitair medisch centrum van Nederland. De nieuwe organisatie heet Maastricht UMC+.
Het Maastricht UMC+ heeft als kerntaken: patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs en opleiding. Daarin nemen, naast de standaard patiëntenzorg, topklinische zorg en topreferente zorg een belangrijke plaats in. Deze zijn nauwgezet afgestemd met het fundamenteel en het (experimenteel) klinisch onderzoek. Dit resulteert in de klinische onderzoeksspeerpunten hart en vaten; oncologie, chronische ziekten en geestelijke gezondheidszorg en neurowetenschappen.

Recente artikelen