Reumafonds werkt samen met vrouwentijdschrift esta

Array
Het tweewekelijkse vrouwentijdschrift esta komt vanaf deze week met een serie columns over reuma. Vier vrouwen die zelf reuma hebben of in hun omgeving, schrijven in het tijdschrift en online op www.estamagazine.nl over reuma.

Sabine Rotering-Sneijder is als eerste aan de beurt. In esta nr. 20 schrijft zij over de eerste jaren na de diagnose RA. Ze schrijft over de dagelijkse pijn en de invloed van haar ziekte op werk en gezin. Sabine heeft eerder voor het Reumafonds haar verhaal verteld. In het televisieprogramma  Ambassadeur voor 1 Dag was al te zien hoe zij omgaat met haar reuma.
Leven met reuma
In de volgende editie van esta maken we kennis met Kim Nijsten; haar man heeft de ziekte van Bechterew. Op 12 oktober, WereldReumaDag, vertelt Silfke van Dijk haar verhaal. Op die dag zal esta ook op haar website aandacht besteden aan WereldReumaDag en staat de ReumaKennisTest online. De vierde en laatste columniste is Caroline Robertson, moeder van een puberzoon met jeugdreuma.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen