De BechterewMonitor gaat live!

Vanaf 1 oktober biedt Stichting Bechterew in Beweging, in samenwerking met Abbott Nederland, een nieuwe gratis service voor Bechterew patienten: BechterewMonitor.

Op deze website kunnen mensen met de ziekte van Bechterew zelf hun ziekteactiviteit en fysiek functioneren meten.
In BechterewMonitor zijn twee korte vragenlijsten verwerkt, die zijn gebaseerd op de geldende BASDAI- en BASFI-testen. Deze worden ook door medici gebruikt. Door de vragenlijsten regelmatig in te vullen, ontstaat een grafiek die de ontwikkeling van de ziekte over een langere periode toont.

Bovendien is BechterewMonitor voorzien van de optionele BechterewCommunity. Daarmee worden deelnemers in staat gesteld om in contact te komen met andere mensen met Bechterew.

Kortom, BechterewMonitor is een service voor mensen met Bechterew, bestaande uit zelfcontrole en onderlinge kennisuitwisseling. Zo ondersteunt de BechterewMonitor een actief en bewust leven met deze reumatische aandoening.

BechterewMonitor… daar kun je wat mee!
Heb je de ziekte van Bechterew en ben je geïnteresseerd in de BechterewMonitor? Kijk dan snel op de website, www.BechterewMonitor.nl. Daar is ook een demo-filmpje te zien met alle mogelijkheden van BechterewMonitor. Ben je overtuigd? Registreer je dan op de website en begin direct met het invullen van je eerste test.

Voor ons een mijlpaal als deze BechterewMonitor online gaat…… voor jou een perfect hulpmiddel om je ziekteverloop te monitoren en met je arts te bespreken.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Stichting Bechterew in Beweging

Heb je nog vragen over BechterewMonitor, stuur ons dan een email.
Ons adres is info@stichting-bechterew.nl.

 

De Bechterew Monitor is een gezamenlijk initiatief van
Stichting Bechterew in Beweging en Abbott Nederland