Eerst CE-markering voor Nederlandse medische app IP Plaslijst

Array

ip plaslijst De iPhone iP Plaslijst heeft als eerste Nederlandse medische app van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) een CE-markering gekregen. iP Plaslijst is ontwikkeld door de Nederlandse app-bouwer Synappz Medical Apps.
Medisch expert in het iP Plaslijst project team is uroloog Erich Taubert.  “Patienten zullen baat  hebben bij deze digitale plaslijst”, aldus Taubert. Een plaslijst bevat alle gegevens omtrent de waterhuishouding van de gebruiker (vochtinname, plaspatroon, urineverlies) en is een belangrijk hulpmiddel bij de diagnose van blaasproblemen.

De  iPhone app iP Plaslijst biedt u de mogelijkheid die informatie over uw specifieke plasproblemen in alle rust en in uw eigen omgeving te verzamelen. iP Plaslijst is een belangrijk instrument om u genoeg zelfvertrouwen te geven om reeds in een vroeg stadium medische hulp te zoeken voor uw plasproblemen of blaasproblemen.

De informatie uit iP Plaslijst zorgt er voor dat u makkelijker en beter voorbereid met uw of uroloog over uw plasproblemen of blaasproblemen kunt praten. iP Plaslijst is tot stand gekomen in nauw overleg met urologisch specialisten. De verzamelde gegevens zijn dan ook direct bruikbaar voor een snellere en betere diagnosestelling door uw van uw plasproblemen.

“Het grootste probleem in mijn praktijk? Schaamte! Mensen zoeken veel te laat medische hulp voor plasproblemen. iP biedt een soort eerste hulp bij de mensen thuis.”
Erich Taubert uroloog


Voor meer informatie over de app iP Plaslijst, zie www.ip-plaslijst.nl, bezoek de Facebook pagina ipplaslijst of stuur een mail naar [email protected].

Synappz Medical Apps heeft haar kantoor in Waardenburg en onderhoudt vanuit die centraal gelegen locatie de contacten met haar klanten in de Nederlandse zorgsector. Opererend vanuit de filosofie van een netwerkorganisatie, bedenkt, ontwikkelt en distribueert Synappz vernieuwende mobiele concepten en praktische oplossingen voor medische professionals, zorgcentra, geneesmiddel-fabrikanten en patienten-organisaties.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen