Meer andere gezonde voeding. Minder Koolhydraten

Array

“Echt afvallen doe je zo” nieuw boek dietist/diabetesverpleegkundige Harriet Verkoelen
Na het succes van haar eerste boek “Andere Gezonde Voeding” ligt het nieuwe boek van dietist/diabetesverpleegkundige Harriet Verkoelen “Echt afvallen doe je zo. Meer Andere gezonden voeding. Minder Koolhydraten” vanaf 3 december 2012 in de winkel. In haar nieuwe boek legt Verkoelen uit waarom we een koolhydraatarme voedingsstijl zouden moeten naleven en hoe koolhydraten de boosdoeners zijn van het vet rond de buikstreek.Het boek bevat 40recepten van topkok Steven Fontein en een aantal bakrecepten, waaronder koolhydraatarme cupcakes. Echt Afvallen Doe Je Zo is verkrijgbaar bij de boekhandel en online.

Minder koolhydraten, wel lekker eten
Echt Afvallen Doe Je Zo bevat tips over mager worden zonder mager eten, over de zegeningen van BiFi-worstjes en het ontbijt van vrachtwagenchauffeurs. Ook wordt het geheim van boter, kaas en eieren ontrafelt. Topkok Steven Fontein, bekend van het programma Topkok van Talpa, laat met praktische recepten zien dat er met een minimum aan koolhydraten wel degelijk lekker gegeten kan worden. Teunie van Middelkoop doet dat met haar bakrecepten. Harriet geeft voorbeelden van handige dagmenu’s om te laten zien hoe koolhydraten in de voeding beperkt kunnen worden. “Dit boek is voor iedereen die een gezondere levensstijl wil aanleren, en vooral ook mensen die er geen grammetje vanaf krijgen, wat ze ook proberen. Ook mensen die door een beperking weinig kunnen bewegen, leer ik hoe zij met de juiste voedingskeuze toch kunnen afvallen,” aldus Harriet Verkoelen. Echt Afvallen Doe je Zo is in het bijzonder geschikt voor mensen met overgewicht en voor mensen met diabetes.

Over Harriet Verkoelen
Harriet Verkoelen (1963) heeft 25 jaar ervaring als dietist en diabetesverpleegkundige. Haar eerste boek, Andere gezonde voeding. Lage bloedglucosewaarden, hoge vetverbranding (2009), kreeg zoveel enthousiaste reacties dat een tweede boek gericht op een breder publiek niet kon uitblijven. Zij heeft duizenden mensen begeleid naar een gezondere levensstijl waaronder diabetici die minder medicijnen willen gebruiken. Zowel in haar dietistenpraktijk Prima Vita als online geeft zij voedingsadviezen. Haar voedingsinzichten haalden eerder EditieNL, Vrouw Magazine, AD, Het Financiele Dagblad, Metro, Vrouw.nl, Beau Monde, De Gelderlander en tal van andere media. http://www.harrietverkoelen.nl

Echt Afvallen Doe Je Zo van Harriet Verkoelen bedraagt € 17,95. ISBN-nummer 978-90-9027243-6.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen