Landelijk Voedingsgeneeskundig Congres 2012

Array

Het Landelijk Voedingsgeneeskundig Congres biedt huisarts en praktijkondersteuner een uitgelezen mogelijkheid om bij te blijven met betrekking tot een onderwerp dat ook veel patienten dagelijks bezighoudt. Zolang voedingsgeneeskunde in ons land echter nog geen erkende (sub)discipline met een gevalideerde beroepsstandaard is zal de individuele arts al wikkend en wegend zelf zijn weg moeten zien te vinden in de wassende stroom aan wetenschappelijke informatie. Voor de medische praktijk kan niet worden volstaan met een eenvoudige opdeling hiervan in feiten en fabels.

Het NNG nodigt u van harte uit tot deelname aan het

Landelijk Voedingsgeneeskundig Congres 2012

dat op 21 november 2012 plaats vindt in het

Auditorium van de Vrije Universiteit te Amsterdam

De grote betekenis van voedsel en voeding in relatie tot gezondheid en ziekte is onomstreden.

In de voedingsgeneeskunde wordt theoretische kennis van de voedingswetenschap en andere relevante basiswetenschappen vertaald naar de dagelijkse praktijk.

Volgen van de snelle ontwikkelingen in de voedingsgeneeskunde maakt het volgen van dit unieke congres tot een must voor de moderne huis- en sportarts. apotheker en voedingskundige.

www.voedingsgeneeskundigcongres.nl

Het Organiserend Comité NNG Congres 2012 (@voedingscongres) wenst u een boeiende en inspirerende dag!

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen