‘Zorgpremie Terug’ geeft half jaar zorgpremie terug aan consument

Array
Dit is een origineel bericht van D&D Financieringen B.V.

Vanaf 1 december is het voor consumenten mogelijk om in 2013 gedurende zes maanden hun zorgpremie terug te krijgen wanneer zij hun lening voor 31 december 2013 oversluiten naar ‘Zorgpremie Terug’. Zorgpremie Terug onderscheid zich van andere tussenpersonen door als eerste en enige in Nederland de klanten zes maanden lang de basispremie voor hun zorgverzekering terug te geven. Deze premieteruggave kan voor consumenten zeer interessant zijn, aangezien het gaat om een bedrag van circa Euro 663,- euro over zes maanden. Deze premie teruggave zal maandelijks geschieden, ongeacht bij welke zorgverzekeraar men klant is. Via de website www.zorgpremieterug.nl kunnen consumenten meer informatie aanvragen.

Consumenten met een lening kunnen – zonder enige bijkomende kosten – eenvoudig overstappen naar ‘Zorgpremie Terug’, waardoor zij maandelijks de basispremie voor de zorgverzekering terugkrijgen. Het maakt niet uit of de klant een lening heeft bij de Rabobank, ING, Interbank, ABN of Fortis: iedereen met een lening komt in aanmerking.

Het kantoor werkt samen met een aantal grote en landelijk bekende kredietverstrekkers, waaronder Defam, Interbank en De Nederlandse Voorschotbank.
Bij ‘Zorgpremie Terug’ kan men niet alleen terecht voor teruggave premie van de basisverzekering in 2013, maar ook voor kwalitatief goed en voor de klant begrijpelijk advies. Er worden geen kosten gerekend voor de advisering of bemiddeling in eventuele verzekeringen bij de lening.

Naast de premie teruggaaf kunnen klanten ook profiteren van een lagere rente op hun lening, waardoor ze deze sneller af kunnen lossen. Voor de klant dus dubbel voordeel: geld terug van de verplichte zorgverzekering en een voordeligere lening.

Dit aanbod geldt niet alleen bij het oversluiten van een lening, ook consumenten die een nieuwe lening willen afsluiten komen in aanmerking om de zorgpremie terug te krijgen.

De initiatiefnemer van het concept verwacht dat het een succes zal worden: “met het oog op de recente verkiezingen en het idee om de zorgpremie inkomensafhankelijk te maken, zijn veel mensen zich nu bewuster bezig gaan houden met hun zorgverzekering. Daarnaast gaan consumenten aan het eind van het jaar sowieso op zoek naar een goedkopere zorgverzekering. Dit is voor hen een mogelijkheid om nog goedkoper uit te zijn, zowel met de zorgverzekering als met hun lening.”

Consumenten zullen vanaf eind 2012 en begin 2013 bekend worden gemaakt met deze actie middels mailings, advertenties en abri reclames.

Bron: ANP Perssupport
Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen