TTS verwelkomt Interzorg Noord Nederland

Array

TTS is erg trots om te mogen melden dat zij gaat samenwerken met Interzorg. Bij de keuze voor één integraal Elektronisch Client Dossier is de zorginstelling niet over één nacht ijs gegaan, aldus Interzorg. Na een eerste voorselectie van ICT en inhoudsdeskundigen is aan alle huidige en toekomstige gebruikers gevraagd om mee te denken en om hun voorkeur kenbaar te maken.

Maar liefst 97% gaf voorkeur aan ResidentWeb. De gebruiksvriendelijkheid en de logische opbouw waren doorslaggevend. Daarnaast was het ook belangrijk dat het kwaliteitssysteem van Interzorg, Prezo, geheel in het systeem geïntegreerd is. ResidentWeb kan zo ingericht worden dat vrijwel elk zorgplan, methodiek of kwaliteitssysteem ondersteund kan worden. Interzorg is na de implementatie in staat om de registraties rondom kwaliteit conform de eisen van het Prezo keurmerk te kunnen uitvoeren. Op die manier worden alle medewerkers en clienten systematisch geconfronteerd met alle kwaliteitseisen die aan hen worden gesteld of die zij mogen vragen.

Interzorg was één van de eerste ouderenzorginstellingen die gebruik maakte van het elektronisch dossier. Dit geeft aan dat de zorginstelling innovatie in de zorg hoog in het vaandel heeft. Zij hebben in een vroeg stadium kunnen merken dat een elektronisch clientendossier kan bijdragen aan meer tijd voor zorg en meer aandacht voor de wensen van de client. In de loop der jaren worden de ECD’s steeds slimmer en handiger en om innovatief te blijven kan het dan geen kwaad opnieuw naar de diverse ECD’s te kijken.

Een belangrijk onderdeel van ResidentWeb was voor Interzorg de ‘agenda’. De agenda maakt het mogelijk dat clienten nog beter zelf de regie te houden en zelf mee bepalen wat er wanneer gebeurt. Omdat ResidentWeb tevens benaderbaar is via een tablet of smartphone is Interzorg weer op de toekomst voorbereid. “Samen met de clienten kunnen we nu nadenken op welke manier clienten en bijvoorbeeld ook de mantelzorgers, de partners of familie het best toegang kunnen krijgen tot het pakket. Het mooist zou zijn dat straks vanuit elk appartement elke client eenvoudig kan inloggen in zijn agenda en in zijn eigen dossier en dat de familie dat bijvoorbeeld te allen tijde vanuit huis kan doen”, aldus Interzorg.

Voor meer informatie over Interzorg Noord Nederland bezoekt u de website.

 


 

Over TTS
Technology To Serve (TTS) ontwikkelt oplossingen voor de ondersteuning van de administratieve, zorginhoudelijke en logistieke processen in de ouderen- en gehandicaptenzorg. Vanuit ’t Harde bedienen wij meer dan 50 zorginstellingen. Wij zijn uw kennispartner bij het vastleggen van werkprocessen in webbased softwareoplossingen.

 

Voor het organiseren van deze processen bieden wij, naast projectbegeleiding en advies, het Elektronisch Clienten Dossier (ECD) – ResidentWeb. ResidentWeb geeft zorgprofessionals toegang tot informatie die hen in staat stelt om de juiste zorg op het juiste moment te leveren.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen