Zingen met Beppie voor het Alzheimerfonds

Vrijdagavond 14 december aanstaande organiseert Grand Cafe Maastricht Soiron een avondvullend programma “Teeke zingen met Beppie”. Een avond luisteren naar mooie verhalen en samen zingen, van Limburgse klassiekers tot kersliederen. Het publiek wordt een handje geholpen met een liedjesboekje. De opbrengst van deze bijzondere avond gaat naar het Alzheimeronderzoekfonds Limburg waarvan Beppie al enkele jaren ambassadrice is.

Met dit programma wordt het publiek uitgenodigd om in een klein gezelschap te genieten van de huiselijke sfeer in het Museum aan het Vrijthof. Samen met Cristel Reneman van vertelhuis Raccon Tella, verzorgt Beppie Kraft een bijzondere avond vol verhalen en zang. Het precieze programma van deze avond hangt af van de inbreng van het publiek. De verhalen staan vast, wat er deze avond gezongen wordt, bepalen de gasten mede zelf.

Kaarten voor de muzikale avond zijn te koop á EUR 10,- per stuk via de website www.geefomalzheimer.nl . Er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar en op = op. Gasten worden verwend met een welkomstdrankje en een aantal kleine hapjes beide geserveerd door Grand Cafe Maastricht Soiron. De volledige opbrengst van de kaartverkoop komt ten goede aan het Alzheimeronderzoekfonds Limburg en wordt besteed aan meer onderzoek naar een betere begeleiding van mensen met Alzheimer en hun naasten.

Voor iedereen die Beppie in de Ahoy heeft gemist of er niet genoeg van kan krijgen: dit is de kans om, in de meest intieme setting, teeke te zingen met een van meest geliefde “Mestreechse” zangeressen. Het in kerstsfeer gehulde Grand Cafe Maastricht is vanaf 18.30 uur de locatie voor deze bijzondere avond waar om 19.00 uur het programma aanvangt.
Bron: Nieuwsbank.nl