Van Rijn reikt Meer dan handen-prijzen uit

Array

Staatssecretaris Martin Van Rijn (VWS) heeft vrijdag de Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2012 uitgereikt. De bewindspersoon huldigde in Den Haag vijf winnaars in vier categorieen.

Klik externe link: hier voor een overzicht van de prijswinnaars en categorieen.

Op de Nationale dag van de vrijwilligers was Van Rijn te gast in Madurodam, waar genodigden zich verzameld hadden voor een spectaculaire avond. Van Rijn: ‘Vrijwilligerswerk helpt de samenleving en verrijkt jezelf. Dit zijn prachtige initiatieven’.

Volgend jaar nieuwe uitreiking
De Meer dan handen-prijzen worden sinds vorig jaar uitgereikt aan bijzondere en aansprekende vrijwilligersprojecten. Van Rijn deed – onder vriendelijke druk van presentatrice Lucille Werner – de heugelijke mededeling dat ook volgend jaar prijzen worden uitgereikt.

Initiatief van ministerie van VWS
De Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2012 zijn een initiatief van het ministerie van VWS en worden ondersteund door Vereniging NOV, de VNG en de VriendenLoterij. De organisatie ligt in handen van MOVISIE.

Bron: Rijksoverheid

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen