Orthopeed Frank de Nies overleden

Array

orthopeed_frank_de_nies_overleden_largeOp 10-12-2012 bereikte ons het droevige bericht dat Frank de Nies zaterdag 8 december jl. op 56-jarige leeftijd is overleden.

Frank werkte sinds 1995 in het OLVG, hij begon als arts-assistent en werd vervolgens chef de clinique Orthopedie. Op 1 januari 2000 trad hij toe tot de Medische Staf als orthopedisch chirurg met als specialisatie de wervelkolomchirurgie.

Wij hebben hem leren kennen als een gedreven en betrokken medewerker met liefde voor het vak. Zelf zei hij erover: “Orthopedie is een prachtig, praktisch vak dat handvaardigheid en improvisatietalent vraagt. De begeleiding en de behandeling van patienten met wervelkolomtumoren – een van mijn aandachtsgebieden – doet in nog grotere mate een beroep op deze kwaliteiten. Er bestaat in het OLVG voldoende ruimte en tijd om in overleg met de patient te komen tot een goede afhandeling van klachten.” Hij werd door zijn patienten en collega’s zeer gewaardeerd.

Er ligt een condoleanceregister in de Onze Lieve Vrouwe Kapel van woensdag 12 december tot en met woensdag 19 december, dat later aan de familie wordt overhandigd. De crematieplechtigheid wordt gehouden op maandag 17 december om 15.00 uur bij Uitvaartpark Westgaarde te Amsterdam.

Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en vrienden. Wij wensen hen veel kracht en sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Raad van Bestuur Namens de unit Orthopedie
Douwe Hemrika, voorzitter Eduard Mutsaerts, voorzitter | Peter van der Meer Inge Schaft, bedrijfsleider

bron: OLVG

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen