SHL-Groep gaat het nieuwe jaar versterkt van start met Sonia Jennings

Array

Met ingang van 1 januari 2013 krijgt SHL-Groep een aanvulling op haar Raad van Bestuur. Mevrouw Sonia Jennings start op deze datum als lid Raad van Bestuur.

SHL-Groep levert ondersteunende diensten aan zorgprofessionals in de eerstelijnsgezondheidszorg, zoals huisartsen en verloskundigen. Met onder meer bloedafnameposten op ruim 300 plaatsen in het zuiden van het land en één van de beste laboratoria in Nederland, is SHL-Groep een organisatie die een bijdrage levert aan toegankelijkheid en kwaliteit van zorg voor iedereen.
Om de dienstverlening van SHL-Groep verder te versterken, is Sonia Jennings aangesteld als lid Raad van Bestuur. “Wat wij rondom de huisartsen en verloskundigen aan ondersteunende zorg leveren, willen wij versterken en daar waar mogelijk uitbreiden. Met de komst van Sonia en haar jarenlange ervaring in zowel management als bestuursfuncties binnen de eerstelijnszorg kunnen we onze doelstellingen zeker waarmaken”, aldus voorzitter Raad van Bestuur Ruben Baumgarten. “Sonia weet niet alleen haar weg in de zorg, maar heeft jarenlang in de financiele wereld gewerkt waarin ondernemerschap en doelmatigheid topics waren. Dat is in onze sector, zeker in tijden waarin de financien in de zorg onder druk staan, een enorme pre.”

 

Voor Sonia Jennings is deze stap een hele logische: “Na mijn jarenlange ervaring in de bankwereld, heb ik in 2001 de overstap naar het zelfstandige ondernemerschap in combinatie met de zorg gemaakt. Geboeid door de professionele zorg die we in Nederland bieden, maar nog meer geïntrigeerd om ervoor te zorgen dat dit ook in de toekomst gewaarborgd blijft. Bij SHL-Groep is men heel bewust van de rol van de organisatie om de zorg toegankelijk te houden. Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren”.

 

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen