Van Open Dag naar Week van Zorg en Welzijn

Array

Instellingen kunnen met de promotie van werken en leren de sector zorg en welzijn in maart 2013 weer een flinke impuls geven. Laten zien hoe het er aan toe gaat in een opvangcentrum of verzorgingshuis? Het grote publiek kennis laten maken met innovatieve geavanceerde technieken in een ziekenhuis? En mensen laten ervaren hoe leuk, uitdagend en vooral belangrijk het werk in Zorg en Welzijn is? Het kan allemaal tijdens de landelijke Open Dag van Zorg en Welzijn op zaterdag 16 maart 2013.

Nationale week van Zorg en Welzijn
In 2013 wordt de Landelijke Open Dag van Zorg en Welzijn voor het eerst uitgebreid naar de Nationale Week van Zorg en Welzijn. Van 11 tot en met 16 maart 2013 openen duizenden zorg- en welzijnorganisaties in het hele land hun deuren voor het grote publiek. Buurtbewoners, studenten, schoolklassen, familieleden, werkzoekenden en alle andere geinteresseerden kunnen die week in het hart van zorg en welzijn kijken en met eigen ogen zien wat voor fantastisch werk er wordt gedaan.

Profiteer mee
Alle Zorg en Welzijnsinstellingen zijn van harte uitgenodigd hun deuren te openen die week. Welke dag(en) zij deelnemen en welke activiteiten er op het programma staan, bepalen zij zelf. Zo kunnen zij precies die zaken onder de aandacht brengen die voor hun belangrijk zijn. Een praktisch handboek helpt bij de organisatie van de open dag(en). En elke organisatie die in deze aandachtsweek open huis houdt, profiteert volop mee van alle media-aandacht rondom de Nationale Week van Zorg en Welzijn. Op landelijk, regionaal en lokaal niveau.

`Zorg dat u er bij bent’
Vorig jaar hebben ruim 70 locaties in regio Groot Amsterdam in totaal ongeveer 10.000 bezoekers gehad. SIGRA ondersteunt ook dit jaar de organisatie van de Week en de Open Dag van Zorg en Welzijn in de regio Amsterdam. Als u er ook bij bent, houden wij u op de hoogte!
Bron: Nieuwsbank.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen