HilverZorg tekent voor organisatiebrede uitrol met planningssoftware Intus

HilverZorg, zorgorganisatie in de ouderenzorg met zo’n 1.500 medewerkers in de regio Hilversum, heeft als één van de eerste organisaties in Nederland besloten ‘Zelfroosteren’ in de hele organisatie in de voeren. In september 2011 is HilverZorg gestart met een pilot Zelfroosteren, ondersteund door de software van Intus. Vanwege het succes van deze pilot heeft HilverZorg besloten om het zelfroosteren organisatiebreed uit te rollen en tegelijk te integreren in het dienstroosterplanningsproces.

Projectleider Marion Verhey: “HilverZorg is een vernieuwende zorgaanbieder, werkgever en maatschappelijk partner in de ouderenzorg. Dit vertaalt zich uiteraard ook in de manier waarop wij ons werk en onze processen organiseren. Daarom kiezen wij voor de software van Intus voor het zelfroosteren. Op deze manier vinden onze medewerkers een goede balans tussen werk en privé. Hierdoor bieden wij onze klanten de zorg en veiligheid in de nabijheid waardoor zij zolang mogelijk zichzelf kunnen blijven.”

Na een selectietraject met als doel een nieuwe integrale planningsoplossing te selecteren, waarbij ook de flexpool volledig wordt geïntegreerd in het roosterproces, heeft HilverZorg gekozen voor de oplossing van Intus.

“Intus zorgt dat mensen hun eigen rooster kunnen maken op een makkelijk, eerlijke en transparante manier. Steeds meer zorgorganisaties willen hun medewerkers invloed op hun werk-privébalans geven en wij dragen daar met onze zelfroostersoftware graag aan bij” aldus Hans Leideman, directeur van Intus. Medewerkers kunnen hun rooster niet alleen online maken, maar ook via hun mobiel of tablet met de Zelfrooster app.

HilverZorg en Intus zullen vanaf januari 2013 gaan starten met deze organisatiebrede uitrol.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen