Stichting Prokkel organiseert netwerkbijeenkomsten

verstandelijke beperkingStichting Prokkel nodigt ondernemers uit voor de Prokkel start-netwerkbijeenkomsten, die in januari plaatsvinden
Prokkel is een landelijke organisatie die zich inzet voor prikkelende ontmoetingen tussen mensen met én zonder een verstandelijke handicap. Door samen iets te doen, elkaars mogelijkheden leren kennen en zorgen dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Dat is waar het om gaat. In de eerste week van juni (3 – 8 juni) wordt er in het hele land geprokkeld, oftewel prikkelende ontmoetingen georganiseerd tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking. Dit om zichtbaar te maken hoe leuk, inspirerend en belangrijk deze ontmoetingen zijn.

Om te ervaren wat u met Prokkelen kunt, hoe het werkt en om andere belangstellenden te ontmoeten, nodigt Prokkel ondernemers uit voor een van de provinciale start-netwerkbijeenkomsten. Deze bijeenkomsten vinden plaats in januari.

Lees meer over Prokkelen
Bekijk de agenda
Meld u aan

Bron: Nieuwsbank.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen