Videum kijkt terug op succesvol jaar

Array
Videum500+ health videos available - 40+ languages
Beta Year Successfully Completed
The Journey Begins with the Public Beta
Health 2.0 Europe Videum at Health 2.0 India Videum at Eye for Pharma
Videum at Doctors2.0 ICT Summit Eurasia Videum at Internet Festival 2012
6th Best Practices Innovation Award Videum has won two awards
ADI Design Index 2012 Web Health Award
The experience of BC Renal Agency with Videum
Online Video for Healthcare: Meet the 'Long Language Train' The Story of the Single Tweet that Cured

Videum.com is een gezondheidsvideokanaal en sociaal netwerk waar gebruikers over de hele wereld video’s met elkaar kunnen delen en te bekijken. De video-inhoud kan door anderen worden vertaald maar wordt dan wel eigendom zijn van Videum Health Inc, een joint venture tussen dotSUB en andere beleggers en zij worden ondersteund door Razorfish Healthware.

Door het combineren van industriële kracht van dotSUB’s online platform voor ondertiteling, het vertalen en ondertitelen van video’s en waarbij de content kan worden verspreid en bekeken op elke video-apparaat of platform, met inbegrip van mobiele, met een wereldwijd bereik van Razorfish Healthware’s voor meer inzicht in het zorg 2.0 ecosysteem.

DotSUB, gevestigd in New York City, is de toonaangevende technologie en-diensten leverancier voor het  bekijken van video’s toevoegen van bijschriften en vertalingen als ondertitels in elke taal om de toegang wereldwijd te kunnen ontsluiten. DotSUB’s Enterprise Solutions isVideum Health eenvoudig, snel en kosteneffectief, en haar klanten zijn onder andere Adobe, Bank of America, Electronic Arts, GE, Sotheby’s, Symantec, de Port Authority van New York / New Jersey, US Army, TED en de Wereldbank.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen