Op het Health Valley Event: Personalized Medicine

0
240

Geneesmiddelen op maat ontwikkelen, een van de krachten van het UMC St Radboud is de ontwikkeling van zogenaamde Personalized Medicine – Luister naar Paul Smits (Decaan en Vice-voorzitter UMC St Radboud) en ontdek waarom dat kan en waarom dat moet. HVE13 is onderdeel van Health Valley. Health Valley is een platform voor fusie en transfusie van kennis.

Health Valley Event 13 maartOp woensdag 13 maart 2013 vindt voor de vijfde keer het Health Valley Event plaats in Concertgebouw De Vereeniging te Nijmegen. Het Health Valley event is een ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezig houdt met innovaties in de health sector. Doel van het Health Valley Event is het zichtbaar maken van alle fantastische initiatieven in Oost-Nederland. Naast het tonen van de successen biedt het Health Valley Event 2013 ook een podium voor kansrijke nieuwe ideeën en een platform om elkaar te ontmoeten en verbindingen te leggen die weer tot nieuwe initiatieven kunnen leiden.

Health Valley organiseert tijdens het Health Valley event in samenwerking met Enterprise Europe Network haar jaarlijkse Matchmaking. Vorig jaar resulteerde de matchmaking in zo’n 80 geslaagde matchingsgesprekken. Maak optimaal gebruik van deze netwerkmogelijkheid en ontmoet nieuwe businesspartners en breidt uw netwerk verder uit.  Na aanmelding voor het event kunt u een profiel aanmaken voor de matchmaking.U kunt zich nu inschrijven voor de matchmaking via de volgende link:
http://www.b2match.eu/healthvalleymatch2013