De Heer Software en Aenova maken platformonafhankelijk werken in de zorg mogelijk

ictIn maart zijn De Heer Software en Aenova een partnership aangegaan. Deze samenwerking maakt het nu ook voor zorginstellingen mogelijk om altijd en overal mobiel te werken.
De Heer Software biedt met PlanCare 2 een compleet ECD dat zorgmedewerkers optimaal ondersteunt in hun dagelijkse werkzaamheden.  De samenwerking met Aenova maakt het mogelijk om overal met het ECD mobiel te werken ongeacht het proces, platform of apparaat.

Deze nieuwe manier van werken maakt het voor zorginstellingen mogelijk om concepten als ‘Bring Your Own Device’ aan te bieden.

Door mobiel werken te stimuleren kunnen zorginstellingen efficiënter en productiever te werk gaan. Ook draagt het gebruik van mobiele oplossingen bij aan het verhogen van de cliëntgebonden tijd omdat de medewerker bij de cliënt op locatie eenvoudig het dossier kan bijwerken en inzien.

De eerste mobiele oplossingen voor zorginhoudelijke registraties worden geïntroduceerd op de Zorg & ICT beurs, van 13 tot en met 15 maart in de Jaarbeurs Utrecht. U vindt De Heer Software op stand A028 in hal 10, Aenova is te vinden op stand C065 in hal 11.