Tweede Jeroen Bosch Ziekenhuis Gala brengt € 175.000 op

Array

Het gala dat op zaterdag 23 maart 2013 door de Stichting Vrienden van het Jeroen Bosch Ziekenhuis is georganiseerd, heeft € 175.000 heeft opgebracht. Het  geld gaat onder meer naar een aantal bijzondere voorzieningen in kinderexpertise centrum Atlent, zoals aangepaste speeltoestellen op het buitenterrein, een eigentijdse snoezelruimte en E-fitness.  Aan deze bijzondere avond in de Orangerie te ’s-Hertogenbosch werkten verschillende artiesten mee, Lange Frans stal de show met een speciaal opgenomen clip met de kinderen van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en Atlent. Voor de veiling onder leiding van Frits Sissing, waren een groot aantal exclusieve veilingstukken verzameld. Het was de tweede keer dat een dergelijk gala door het bestuur van de Vriendenstichting  werd georganiseerd. Het eerste gala in maart 2011 bracht € 150.000 op.

Strafcorner clinic
De organisatie van het gala was door het bestuur van de Vriendenstichting in handen gelegd van een professioneel bureau, Music Events. Bedrijven konden tafels kopen voor dit bijzondere evenement, ook waren er de veiling 23 bijzondere veilingstukken ter beschikking gesteld, waaronder een strafcorner clinic door Toon Siepman en Maartje Paumen, een uniek bezoek aan de Chopard-fabriek en – villa in Amsterdam en Genève aangeboden door Van Lanschot Bankiers, een schilderij van Jan van Hoof Galerie, een beeld van Renée van Leusden en een 2-persoons VIP-arrangement naar St.Andrews  voor de finale van de Ricoh Women’s British Open. Ook de braceloterie met aantrekkelijke prijzen zoals kaarten voor de Toppers of 2 uur personal training aangeboden door Terry Labee bracht veel geld in het laatje van de Vrienden.

Hartverwarmend
Voorzitter van de Vriendenstichting Els van Breda Vriesman: “ We zijn erg blij dat we als Stichting al veel hebben kunnen doen voor kinderen in het JBZ en daarmee nu door kunnen gaan. Ondanks het slechtere economische klimaat blijven particulieren, bedrijven en maatschappelijke organisaties ons steunen. Een bijzonder project is de kinderwebsite www.halloziekenhuis.nl  nu genomineerd voor de Gouden @penstaart. Dankzij deze avond kunnen we weer veel nieuwe projecten realiseren.”

 Op foto:  van links naar rechts : Marc-Antony Taminiau, Sander van Delft, Jan Swinkels, Els van Breda Vriesman, Peter Sleijffers van het Vriendenbestuur die de cheque in ontvangst nemen van veilingmeester Frits Sissing.

bron: JBZ

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen