Wat als je collega niet functioneert?

Array

vragenlijsten-200x183De media berichten regelmatig over disfunctionerende zorgverleners. Er is nog onvoldoende inzicht in de ervaringen en behoeften van de zorgverleners zelf, vooral in het voorkomen en omgaan van disfunctioneren. Dat wordt in het kader van het ZonMw programma Effectief Toezicht nu onderzocht. De uitkomsten zijn bedoeld om het toezicht van de Inspectie voor de Gezondheidszorg optimaal te organiseren. Disfunctionerende zorgverleners zijn een van de speerpunten van de IGZ.

De media berichten regelmatig over disfunctionerende zorgverleners. Er is nog onvoldoende inzicht in de ervaringen en behoeften van de zorgverleners zelf, vooral in het voorkomen en omgaan van disfunctioneren. Dat wordt in het kader van het ZonMw programma Effectief Toezicht nu onderzocht. De uitkomsten zijn bedoeld om het toezicht van de Inspectie voor de Gezondheidszorg optimaal te organiseren. Disfunctionerende zorgverleners zijn een van de speerpunten van de IGZ.

Artikel 3
De vragenlijst is bestemd voor alle artikel-3 beroepen van de Wet BIG: apothekers, fysiotherapeuten, gezondheidszorgpsychologen, medisch specialisten, psychotherapeuten, tandartsen, verloskundigen, en verpleegkundigen (verzorgenden vallen niet onder artikel-3 van de Wet BIG).

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten en de resultaten worden anoniem verwerkt.

 

Bron: Nieuwsbank.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen