Gratis huidcheck in Erasmus MC

Array

Op 25 mei bieden dermatologen van het Erasmus MC kosteloze huidcontrole aan
Landelijk
De controle in Rotterdam hoort bij de landelijke campagne ‘Laat je huid checken!’. Tientallen ziekenhuizen en particuliere klinieken doen hieraan mee, onder meer in Barendrecht, Breda, Gorinchem, Delft, Den Haag, Leiden en Dordrecht.

Erasmus-MC-300x223Ervaren
De check van het Erasmus MC wordt uitgevoerd door een ervaren dermatoloog. Die zal de hele huid controleren. Vastgesteld wordt of er verdachte plekjes zijn, en of daar sprake is van huidkanker.

Huisarts
Mocht het gaan om huidkanker, of is nader onderzoek gewenst, dan informeert de dermatoloog de huisarts per brief. Die neemt dan de behandeling over.

Rochussenstraat
De check is een initiatief van het Huidfonds en vindt plaats op zaterdag 25 mei, van 10.00 tot 13.00 uur. Locatie: gebouw Rochussenstraat, tegenover metrohalte Dijkzigt.

Waarschuwing

Aanmelden voor de gratis huidcheck: huidkanker.pro, kies daar uw ziekenhuis. De afdeling Dermatologie benadrukt: wie zich niet van tevoren heeft aangemeld, kan helaas geen huidcheck ondergaan.

Bron: Erasmus MC

 

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen