Mooie opbrengst drakenbootveiling voor het Havenziekenhuis

Array

havenziekenhuis-200x95Op donderdag 4 juli was er een sponsorborrel bij de Schone Lei voor ambassadeurs, sponsoren en deelnemende bedrijven aan het Drakenboot Festival dat op 31 augustus en 1 september wordt gehouden in het Kralingse Bos. Het Havenziekenhuis is benoemd tot goede doel van het Drakenboot Festival en een deel van de opbrengst gaat bijdragen aan de overkapping van de Spoedeisende Hulp van het ziekenhuis.

Naast demonstraties met de drakenboot en oefenen met drakenbootvaren was één van de programma-onderdelen van de borrel een veiling voor het Havenziekenhuis onder leiding van veilingmeester Kees Vrijdag. Er was voor ieder wat wils in de aanbieding, variërend van uitstapjes met een Kotug-sleepboot tot een cursus zeemansknopen, een verpleegsterspakje en een gesigneerd Sparta-shirt met rondleiding in het stadion. Er werd enthousiast geboden en uiteindelijk heeft de veiling ruim 3.600 euro opgebracht.
Een mooi begin om de overkapping bij de Spoedeisende Hulp van het Havenziekenhuis te kunnen realiseren.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen