Vierdaagselopers op speeddate met arts

0
267

Zorgverzekeraar VGZ staat tijdens de Vierdaagse van Nijmegen langs de route met een bus waarin wandelaars terecht kunnen voor een speeddate met een arts. De lopers kunnen in een sessie 5 minuten lang medische vragen stellen of om medisch advies vragen. De sessie is gratis. De ‘patiënten’ mogen wel een vrijwillige bijdrage doen aan de stichting Loop voor Leven. Deze stichting zet zich in voor onderzoek naar kankerpreventie.

Morgenochtend 16 juli start de 97ste Vierdaagse. Ruim 45.000 deelnemers bewandelen vier dagen lang de paden en lanen rond Nijmegen. VGZ is als zorgpartner van de wandelmars en hoofdsponsor van de feesten weer volop aanwezig, onder meer met een bus vol ontspanning en medisch advies. In deze bus kun je onder andere terecht voor een massage en een speeddatesessie met een arts. De sessie is bedoeld voor vierdaagselopers om bijvoorbeeld een eerste advies te krijgen over beweegklachten die tijdens de wandelmars zijn ontstaan. vierdaagseRondom de bus geeft VGZ de mogelijkheid om een fiets te winnen. Deelnemers maken kans op een fiets die ze via vgzfietsvoorniets.nl helemaal naar eigen wens kunnen ‘stylen’ qua kleur, frame en accessoires. Net als een zorgverzekering van VGZ.
Als zorgpartner van het grootste meerdaagse wandelevenement ter wereld maakt VGZ al de verzorgingsposten langs de route mede mogelijk. Daar helpen medewerkers van het Rode Kruis wandelaars er weer bovenop.
Indien u interesse heeft in een bezoek aan de VGZ-bus en een speeddate tussen loper en arts met eigen ogen wil aanschouwen dan vragen wij u zich aan te melden via onderstaand telefoonnummer.
De locaties van de VGZ bus:
1. Dag van Elst > Pannekoekenbakker Slijk-Ewijk, Valburgseweg 22, Slijk-Ewijk
2. Dag van Wijchen > Jeugdhuis Woezik, Woeziksestraat 334 in Wijchen
3. Dag van Groesbeek > SV Milsbeek, Zwarteweg 85 in Milsbeek
4. Dag van Cuijk > Museum de Lage, HofKasteelseweg 5, Overasselt
De speeddatesessies vinden dagelijks plaats van 09.30 uur tot 12.30 uur.
Bron: VGZ
Vorig artikelZoveel mogelijk werkgelegenheid behouden in Spijkenisse Medisch Centrum
Volgend artikelAdmiraal de Ruyter Ziekenhuis onder verscherpt toezicht
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.