Apotheekpost regio Zwolle en Isala apotheek gaan samen in Spoed apotheek

Array

De werkzaamheden van de Apotheekpost regio Zwolle worden overgenomen door de Isala apotheek onder de noemer Spoed apotheek. Vanaf woensdag 7 augustus 17.00 uur is deze gevestigd in het nieuwe Isala. Patiënten die buiten de normale openingstijden van hun eigen apotheek geneesmiddelen nodig hebben, kunnen dan terecht bij de Spoed apotheek. Deze bevindt zicht rechts achter de Centrale balie (hoofdingang Isala, Dr. van Heesweg 2 te Zwolle). Medrie Huisartsenpost Zwolle is vanaf woensdag 7 augustus ook gevestigd in het nieuwe ziekenhuis van Isala. Alle spoedzorg is dan ondergebracht op één locatie. Voor noodmedicatie moet eerst contact worden gezocht met de huisartsenpost via tel. 0900 – 333 6 333. Voor andere vragen kan rechtstreeks contact worden opgenomen met de Spoed apotheek via tel.  (038) 424 54 74. De Apotheekpost regio Zwolle is nog bereikbaar tot en met woensdag 7 augustus 8.00 uur op de huidige locatie.

image001(2)Regiovisie farmacie Zwolle
De oprichting van de Spoed apotheek in Isala is een gezamenlijk initiatief van Isala en Coöperatie van Apothekers Vereniging regio Zwolle (CAVRZ), en sluit goed aan bij het voornemen van Isala en CAVRZ om gezamenlijk een visie te ontwikkelen voor  de invulling van de farmaceutische patiëntenzorg  in de regio Zwolle.

Isala en de openbare apothekers willen veilige en kwalitatief goede zorg aan de patiënten bieden. Dit geldt voor de zorg in de wijk, in het ziekenhuis en bij de overdracht tussen de ziekenhuis- en thuissituatie. Isala en CAVRZ hebben daarom afspraken gemaakt over bijvoorbeeld de bereikbaarheid van effectieve en veilige farmaceutische zorg voor patiënten.

Recente artikelen