Vertrek Ann Kusters Raedelijn

Array

Ann Kusters, directeur/bestuurder van Raedelijn vertrekt per 1 oktober. Ze gaat aan de slag als directeur/bestuurder bij Fonds NutsOhra, een onafhankelijk vermogensfonds dat zich richt op de gezondheidszorg.

Bert Kuipers, voorzitter Raad van Toezicht Raedelijn: “Sinds de oprichting in 2005 is Raedelijn onder de bezielende leiding van Ann Kusters uitgegroeid tot een visiedragende organisatie, die niet alleen partijen in de eerste lijn verbindt, maar met een breder vizier ook de nulde, eerste en tweede lijn en andere betrokken partijen bij elkaar brengt. Ann Kusters heeft zich de afgelopen acht jaar intensief ingezet voor de ontwikkeling van Raedelijn, het ROS-netwerk en de LVG. In deze rollen stimuleerde zij verbinding en samenwerking binnen en rondom de eerstelijnsgezondheidszorg.”Ann Kusters“Ik heb enorm genoten van het werken in en met de eerste lijn. De eerste lijn in Midden-Nederland is de afgelopen acht jaar beter georganiseerd en geprofessionaliseerd. Wat mooi om de professionaliseringsslag die in het veld plaatsvindt, mee te maken. Er is al een hele weg afgelegd én nog een wereld te winnen!” zegt Ann Kusters.

“Ik verlaat deze organisatie dan ook met gemengde gevoelens. Enerzijds begin ik met veel plezier aan een nieuwe opdracht waar ik in een eindverantwoordelijke rol met professionals kan ‘bouwen’ aan een nieuwe fase van de organisatie. Anderzijds vind ik het erg jammer dat ik de succesvolle afronding van een aantal spannende trajecten in mijn huidige rol niet meer ga meemaken. Gelukkig staat Raedelijn als een huis, met  een prachtig team stevige professionals. Ik weet zeker dat ik de komende jaren nog veel successen op de voor de eerste lijn cruciale gebieden ga zien. ”

Joop Vogt is – totdat er een geschikte opvolger is gevonden – aangesteld als interim directeur/bestuurder van Raedelijn.
Raedelijn

Bron: Raedelijn

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen