Stem op onderzoek ‘Natural Killer Cells’ !

Array

kankercelHet onderzoek “Natural Killer Cells” – een project gesteund door het Kankeronderzoekfonds Limburg/KWF waarmee we verwachten een nieuwe therapie tegen kanker op korte termijn te kunnen starten- is genomineerd voor de Grote Gift uit het 3M Fonds, het goede-doelen-project van het internationaletechnologiebedrijf 3M Company.

Het onderzoek maakt daarmee kans op een geldbedrag van maximaal 50.000 euro.
Organisaties die meedoen dienen zelf, of via hun achterban, stemmen te werven. Op die manier heeft het publiek een belangrijke stem in het bepalen welk Goed Doel de Grote Gift gaat ontvangen. Er kan gestemd tot en met 31 oktober worden gestemd.
Binnen een week zijn wij aangekomen in de top 10. Maar we zijn er nog niet…de andere genomineerden zijn al vanaf het voorjaar bezig en hebben een voorsprong.

Stem!
Wil je ons onderzoeks steunen’ Stem dan op het Kankeronderzoekfonds Limburg via solutions.3mnederland.nl/wps/portal/3M/nl_NL/Kijk3M/look3M/fonds/grotegift/genomineerden/detail/’NominationId=353
Vergeet niet dit te delen bij vrienden, relaties en familie !!!
Alvast bedankt!
Met vriendelijke groet,
Prof.dr.Gerard Bos, Projectleider

Zie ook: Kankeronderzoekfonds Limburg

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen